Ayuda
Un proceso participativo es una secuencia de actividades participativas (p.e. primero rellenar una encuesta, luego realizar propuestas, debatirlas en encuentros presenciales o virtuales, y finalmente priorizarlas) con el objetivo de definir y tomar una decisión sobre un tema específico.
Ejemplos de procesos participativos son: un proceso de elección de los miembros de un comité (donde primero se presentan unas candidaturas, luego se debate y finalmente se elige una candidatura), presupuestos participativos (donde se realizan propuestas, se valoran económicamente y se vota con el dinero disponible), un proceso de planificación estratégica, la redacción colaborativa de un reglamento o norma, el diseño de un espacio urbano o la producción de un plan de políticas públicas.
Enquesta ciutadana sobre tinença d'animals i recollida de voluminosos
#enquesta Enquesta ciutadana sobre tinença d'animals i recollida de voluminosos
Acerca de este proceso
L'Ajuntament de Montcada, amb l'objectiu de conèixer l'opinió de la ciutadania respecte al servei de recollida de voluminosos i als comportaments cívics relacionats amb la tinença responsable de les persones propietàries de gossos, va realitzar una enquesta oberta a tota la ciutadana.
L'enquesta s'ha fet per dues vies: de forma presencial a través d'agents cívics que entrevistaven a les persones a peu de carrer en els diferents barris del municipi i en línia per mitjà de la plataforma Montcada participa.
L'enquesta online ha estat oberta durant un mes i es va tancar el dia 11 de juliol de 2021 i s'han recollit 103 respostes.
Es podrà consultar l'informe dels resultats en aquesta plataforma un cop estiguin analitzades totes les dades recollides
Compartir